Hamarosan indul a szezon Nagyhalászban! - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2015. március 21., szombat

Hamarosan indul a szezon Nagyhalászban!

Ma délután hazánk legújabb salakoválján, a Nagyhalász Speedway Ringen jártam, ahol már javában zajlanak az előkészületek az év első edzésére, melyre már nem sokat kell várnunk. A tél folyamán a pálya felülete több tonnányi anyagot kapott s egy komoly gréderezésen is átesett. Ennek köszönhetően már most tökéletes, motorozható állapotban volt, csak néhány árnyékosabb, palánk melletti területen volt mélyebb állaga.



A palánk nagy részére a hét folyamán felkerült az „air-fence”, azaz a lufi palánk, melynek egy része dupla borítású. Ez annyit jelent, hogy a külső borításon belül található egy hasonló borítás, mely ellenállóbbá teszi az ütközések során.


 A pálya megalkotójával és tulajdonosával Albók Józseffel beszélgetve kiderült, hogy a tervek szerint a jövő hét végén újra motorzajtól lesz hangos a nagyhalászi pálya, hiszen az időjárás függvényében szezonnyitó edzést rendeznek rajta. Az év első edzésének pontos dátuma a jövő hét folyamán derül ki.


És, hogy hány versenyt láthatunk idén hazánk legújabb salakpályáján? Az előzetes tervek szerint hármat, hiszen egy magyar bajnoki forduló mellett a honi csapatbajnokság két fordulójának is otthont ad majd a Nagyhalász Speedway Ring.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here