Bátyját megelőzve nyert Jack Holder Kurri-Kurriban - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. december 7., szombat

Bátyját megelőzve nyert Jack Holder Kurri-Kurriban

Jack Holder lett az ausztrál Új-Dél Wales állam bajnoka, miután szombaton megnyerte a Kurri-Kurriban megrendezett finálét. A dobogó második fokára bátyja, Chris Holder állhatott fel, míg a harmadik helyen, Josh Pickering végzett. 
Jacok Holder a háttérben, a KS Torun színeiben az idei Ekstraliga szezonban. Fotó: Szilágyi Péter
Az ausztráliai New South Wales állam bajnoksága mindössze egy fordulóból áll, melyen 16 vaspapucsos húsz alapszakaszbeli futamon küzd meg egymással. Ezután a legjobbak, azaz a top3 az ’A’ döntőbe, míg a 4-7. helyen végzettek a ’B’ döntőbe kerülnek. Utóbbi győztese csatlakozik a mindent eldöntő döntő mezőnyéhez.

A viadal favoritjai természetesen a Holder fivérek, így 2012 egyéni világbajnoka, Chris és öccse, Jack voltak. Az alapszakaszt végül mindketten 14-14 egységgel zárták. Christ, öccse, Jack fosztotta meg a maximumtól, míg Jack-et a későbbi harmadik, Pickering utasította maga mögé. A 20. futam után ez a hármas jutott egyenesen a fináléba, míg B döntőből Zach Cook csatlakozott hozzájuk, aki Zaine Kennedy, Jye Etheridge és Kye Thomson előtt ért célba.

A mindent eldöntő döntőben Holderék ismét összecsaptak, s végül Jack diadalmaskodott, aki a FIM Óceánia bajnokságán is a dobogó legfelső fokára állhatott fel. A második helyen Chris Holder végzett, aki idei első ausztrál versenyén indult, míg Josh Pickering a harmadik helyen zárt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here