Tai Woffinden Ausztráliában áll startszalag mögé - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. december 3., kedd

Tai Woffinden Ausztráliában áll startszalag mögé

A háromszoros egyéni világbajnok, Tai Woffinden az európai szezon végeztével sem csak pihen, hiszen december 9-én az ausztráliai Perthben fog startszalag mögé állni a John Day Classicon. 
Tai Woffinden. Fotó: Szilágyi Péter - minden jog fenntartva.
Ahogyan az lenni szokott az európai szezon végeztével Tai Woffinden családjával együtt Ausztráliába költözik a holtszezonban. A desztináció nem meglepő, hiszen köztudott, hogy Woffy a kenguruk földjén nőtt fel, s egészen kicsi korától - 16 éves koráig ott élt. Később salakmotoros pályafutása miatt költöztek vissza az Egyesült Királyságba, ahol elkezdte karrierjét.

Woffinden mellett több brit vaspapucsos is részt vesz a megmérettetésen, hiszen ott lesz a mezőnyben a korábbi GP menő Andy Smith fia, Jack Smith, a brit u19-es bajnok, Drew Kemp valamint a 16 esztendős Leon Flint is. A britek mellett természetesen a helyi ausztrál riderekkel lesz teljes a mindössze 12 fős startlista.

A versenyt egyébként a Perth Motorplexen rendezik, ami nem kimondottan salakmotoros létesítmény. Ahogyan a nevéből is kitűnik, több versenypálya található egy helyen, így többféle autó- és motorversenyt szoktak rendezni, mint például gyorsasági drag versenyeket, sprintcar versenyeket, flat track versenyeket illetve monster truck eseményeket is.

Perth mellett egy másik salakmotor pálya is található a Pinjar Park Speedway, ahol december 14-én bonyolítják le a Rob Woffinden emlékversenyt, természetesen Tai Woffinden részvételével.

Forrás: Saját / Perth Motorplex

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here