Jön a magyar-szlovén bajnokság 3. fordulója - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2022. október 23., vasárnap

Jön a magyar-szlovén bajnokság 3. fordulója

Ha október 23-a, akkor salakmotor, s ez idén sem lesz másképp. Ezúttal Debrecenben rendezik a magyar-szlovén egyéni bajnokság 3. fordulóját, melyen hazánkat Magosi Norbert, Fazekas Dennis, Bárány Márk és Füzesi Richárd fogja képviselni. Az összecsapás 14:00-kor veszi kezdetét, melynek eredményeit szöveges élőközvetítés formájában követhetik nyomon a Salakpor Facebook oldalán. Íme a részletek, jegyárak. 


A bajnokság első két fordulóját előbb Lendván majd Krskoban bonyolították le, s két összecsapást követően Nick Skórja és Matic Ivacic egyaránt 36 ponttal érkezik a cívisvárosba. Mögöttük a szlovén junior Anze Grmek áll 34 ponttal, míg a legjobb magyar, Fazekas Dennis a 4. helyen áll az összetett tabellán. 

A cívisvárosi összecsapáson Kovács Roland sérülés miatt nem tud indulni, hiszen a múlt hét végén a Lonigoban megrendezett olasz bajnokin bukott, s csuklóját törte - Rolandnak ezúton is gyors felépülést kívánunk. 

Ami a mieinket illeti a korábban említett Magosi, Fazekas, Bárány, Füzesi kvartett mellett Lovas Zolika is starthoz áll a 250 köbcentisek mezőnyében, ahol három szlovén ifjú titán lesz az ellenfele a betétfutamok során. 

A szervezők szerették volna szívesebbé tenni a mezőnyt, így a magyar és szlovén vaspapucsosok mellett meghívást kapott többek között a debreceni közönségkedvenc, Celina Liebmann illetve olyan jól ismert polák salakszórók, mint Pawel Miesiac avagy Oscar Bober. 

A jegyárak 3000 forinttól kezdődnek a B és C szektorokba, míg a start-cél egyenesben található műanyag székes helyekre 4000 forintba kerül a belépő. 

Start: 2022. október 23. 14:00
STARTLISTA:
#1 🇩🇪 Celina LIEBMANN
#2 🇸🇮 Matic IVACIC
#3 🇭🇺 BÁRÁNY Márk
#4 🇸🇮 Nick SKORJA
#5 🇷🇴 Andrei POPA
#6 🇸🇮 Denis STOJS
#7 🇭🇺 MAGOSI Norbert 
#8 🇭🇺 FAZEKAS Dennis
#9 🇵🇱 Szymon BANDUR
#10 🇸🇮 Miran PRAZNIK
#11 🇵🇱 Mateusz GZYL
#12 🇭🇺 FÜZESI Richárd
#13 🇵🇱 Oskar BOBER
#14 🇵🇱 Pawel MIESIAC
#15 🇸🇮 Anze GREMEK
#16 🇵🇱 Tomasz ORWAT

250-es KATEGÓRIA MEZŐNYE:
#1 🇭🇺 LOVAS Zoltán
#2 🇸🇮 Sven CERJAK
#3 🇸🇮 Tilen BRACKO
#4 🇸🇮 Gregor ZORKO

Belépőjegy árak:

🟥 "A" SZEKTOR – NYUGATI START EGYENES - műanyag székes ülőhelyek, érkezési sorrend szerint - elővételben és a verseny napján is vásárolható belépőjegyek: 
Felnőtt jegy (14 éves kortól): 4.000,- Ft 
Gyerek jegy (3-14 éves kor között): 1.000,- Ft

🟦 "B - C" SZEKTOR – DÉLI KANYAR & KELETI EGYENES - beton talpfás helyek, érkezési sorrend szerint - elővételben és a verseny napján is vásárolható belépőjegyek:
Felnőtt jegy (14 éves kortól): 3.000,- Ft
Gyerek jegy (14 éves kor alatt): ingyenes (nem szükséges az online regisztráció)

🟫️ "VIP" SZEKTOR – START/CÉL VONALNÁL - műanyag székes ülőhelyek, érkezési sorrend szerint, korlátozott számban, VIP terasszal, depolátogatási lehetőséggel - Csak elővételben vásárolható! 
Felnőtt jegy: 15.000,- Ft
Gyerek jegy (3-14 éves kor között): 5.000,- Ft
A VIP jegy tartalmazza a depó látogatási lehetőséget (verseny előtt 13:15-tól 13:45-ig illetve az eredményhirdetés után) a VIP teraszon történő ingyenes üdítő, sör, fröccs és snack fogyasztást - viszont a stadionon belüli parkolást nem tartalmazza!

Forrás: SpeedWolf Debrecen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here