Teljes a nagyhalászi startlista! - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. április 14., péntek

Teljes a nagyhalászi startlista!

A Magyar Motorsport Szövetség Salakmotoros Szakága hivatalos weboldalán közölte a szombaton Nagyhalászban megrendezendő nemzetközi, egyéni, magyar bajnokság nyitófordulójának startlistáját. A 12 fős mezőnyben hét magyar versenyző mellett, két német, két bolgár valamint egy szlovák vaspapucsos küzd a pódium legfelső fokáért.
Tabaka és Benkő a Nagyhalász Speedway Ringen. Fotó: Szilágyi Péter
Németországból a mostanában főleg jéggálákon brillírozó Richard Geyer érkezik kiegészülve rutinos honfitársával a hazánkban már rengetegszer motorozó, Ronny Weisszel. A két német számára egyelőre ismeretlen a mindössze 300 méteres szabolcsi ovál, hiszen egyikőjük sem járt még a Nagyhalász Speedway Ringen. Nem úgy a bolgár Milen Manev, aki a legutóbb egészen pontosan 2015-ben megrendezett bajnoki viadalon is részt vett. A télen Argentínát is megjárt salakos honfitársával, Hristo Hristovval érkezik szombaton. Szlovákiából egy vaspapucsos teszi tiszteletét, ő pedig nem más, mint az elmúlt hétvégi szakági tréningen is motorra ülő, Patrik Búri lesz. Búri akkor először járt Nagyhalászban, ám a tréning végére egészen ráérzett a kis pálya technikájára.
Patrik Búri a Nagyhalász Speedway Ringen az elmúlt hétvégén. Fotó: Szilágyi Péter
Hazánkat ezúttal hét versenyző fogja képviselni. Természetesen ott lesz a mezőnyben 2015 egyéni magyar bajnoka, Magosi Norbert valamint legnagyobb kihívói Tabaka József és Benkő Roland is. Mellettük a vasadi színeket képviselve Karczagi László valamint Vida Péter, Bárány Márk és a mindössze 16 esztendős Fazekas Dennis fogja húzni a gázt. A mezőnynek egy hiányzója is lesz Kovács Roland személyében, aki horvátországi sérülése miatt nem tud starthoz állni a bajnoki nyitányon.


A Nagyhalász Speedway Ringen megrendezenendő magyar bajnoki forduló szombaton 14 órától veszi kezdetét, melyre a belépők 2000 forintért válthatók a helyszínen.

A nemzetközi egyéni magyar bajnokság 1. fordulójának hivatalos startlistája:
  1. Richard Geyer (Németország)
  2. Tabaka József  (Debrecen Speedway SE)
  3. Bárány Márk (Debrecen Speedway SE)
  4. Karczagi László (Arenamoto Hungary Sport SE)
  5. Vida Péter (Debrecen Speedway SE)
  6. Hristo Hristov (Bulgária)
  7. Fazekas Denisz (Speedway Club Gyula SE)
  8. Ronny Weiss (Németország)
  9. Magosi Norbert (Speedway Club Gyula SE)
  10. Benkő Roland  (Debrecen Speedway SE)
  11. Milen Manev (Bulgária)
  12. Patrik Búri (Szlovákia)
  13. Szegvári Róbert (Debrecen Speedway SE) - tartalék
  14. Kónya Sándor  (Debrecen Speedway SE) - tartalék

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here