Sam Mastersszel erősít az ausztrál válogatott - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. július 3., hétfő

Sam Mastersszel erősít az ausztrál válogatott

A szombaton második helyen végzett ausztrál válogatott kényszercseréhez folyamodik ugyanis a King's Lynnben megrendezett elődöntőn Nick Morris egy szerencsétlen bukás következtében fej és nyaksérüléseket szenvedett. Az előzetesen leadott keret módosítására csak ilyen esetben van lehetőség, mellyel él is Mark Lemon csapatvezető, aki Morris helyett Sam Masterset küldi harcba péntek este a Lesznoban megrendezendő reményfutamon.
Sam Masters (fehérben az élen) tavaly 12 pontot motorozott a manchesteri reményfutamon. Fotó: Jakub Janecki
Az ausztrál fanok már az eredeti keret kihírdetésekor is hiányolták Masterst az ötösből, ám végül Nick Morris kapott lehetőséget a bizonyításra, aki vélhetően jobb brit ligás átlagának köszönhetően állhatott startszalag mögé. Morris egy bukást követően mindössze öt pontot szerzett szombaton, s orvosi igazolás bemutatásával kerülhetett a keretbe Masters. 

Nagy kérdés Jason Doyle szereplése, aki amennyiben indul húzóembere lehet az ausztrál válogatottnak. Mint arról korábban beszámoltunk Doyle egy lengyel liga mérkőzésen ütközött Adrian Miedzinskivel, melynek következtében lábközépcsontját törte. Az incidenst követően megoperálták, s csodával határos módon rajthoz állt a Horsensben megrendezett Dán Nagydíjon. A GP 5. fordulója olyannyira jól sikerült az ausztrálnak, hogy a döntőig menetelt, ám a szombati viadaltól visszalépett. A világbajnoki pontvadászatot jelenleg vezető vaspapucsos jelenleg Santoriniben nyaral feleségével, s instagram posztja alapján a hét második felében Leszno felé veszi az irányt. 

A csapat világkupa második elődöntőjét július 4-én kedden 19 órától rendezik Vastervikben, Svédországban ahol a házigazda svédek mellett Oroszország, Lettország és Dánia legjobbjai húzzák a gázt. Az összecsapást 19 órától ÉLŐBEN közvetíti a Spíler TV. 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here