Iversen már a pályán (videó) - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. február 24., szombat

Iversen már a pályán (videó)

Megkezdte felkészülését a 2018-as esztendőre a korábbi GP klasszis, Niels-Kristian Iversen, aki Nagy-Britanniában, Leicester városában szórta a salakot. A dán vaspapucsos instagramon osztott meg egy videót idei első tréningjéről.
Niels-Kristian Iversen a 2017-es világkupán. Fotó: Jakub Janecki, Sportowefakty.pl 
Újra a salakmotoron. Nagyszerű érzés visszatérni, régóta vártam erre. Köszönöm a Poultecnek, hogy használhattam a leicesteri ovált. - osztotta meg twitter felületén Iversen. 

A 36 esztendős salakos 2017. augusztus 20-án a Wlókniarz Czestochowa - Stal Gorzów összecsapáson sérült meg, emiatt kihagyni kényszerült a PGE Ekstraliga rájátszását valamint több nagydíjat a világbajnoki küzdelemben. Ennek eredményeképp nem végzett az első nyolc hely valamelyikén a GP szezon végén, míg a Togliattiban megrendezett Challengen sem indult. A dán bajnok bízott a szervezők által kiosztható szabadkártyák egyikében, ám azt végül honfitársa, Nicki Pedersen kapta.

Iversennek így is eléggé zsúfolt lesz az idei versenynaptára, hiszen Lengyelországban a Get Well Torun, Svédországban a Smederna Eskilstuna, Dániában a Esbjerg Vikings míg az Egyesült Királyságban a King's Lynn Stars színeiben ül motorra hétről hétre.

2018.02.24.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here