Hatalmasat bukott Janusz Kolodziej - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. április 27., péntek

Hatalmasat bukott Janusz Kolodziej

A lengyelek korábbi GP menője, Janusz Kolodziej pénteken a lengyel Extraliga 3. fordulójának Unia Leszno - Falubaz Zielona Góra párharcán bukott hatalmasat. A hazaiak színeiben motorozó Kolodziej a viadal első futamában belemotorozott az előtte haladó Gregorz Zengotába, s óriásit bukott. Versenygépe kis híján a palánk túl oldalán landolt, míg a lengyel pilótát sokáig ápolták.
Janusz Kolodziej a palánkon túlról követte az eseményeket bukását követően. Fotó: Unia Leszno
Szerencsére úgy tűnt megúszta éppségben az incidenst, hiszen ugyan nem indult több futamban, mégis a depóban követte versenytársai diadalmenetét. Ne felejtsük el, hogy Kolodziejnek holnap Debrecenben lesz jelenése a 14 órakkor kezdődő egyéni Európa-bajnoki elődöntőn. Reméljük ez a bukás nem gátolja meg abban, hogy a cívisvárosban is megmutassa kvalitását.

A versenyen egyébként egy másik holnapi főszereplő, Jacob Thorsell is starthoz állt a vendégek színeiben. A svéd versenyző öt futama alatt 7+1 pontot gyűjtött a Mikiegeres gárda számára, ám a Falubaz így is 56-34 arányban elvesztette a találkozót a Lesznoval szemben.


Fogo Unia Leszno - Falubaz Zielona Góra 56:34

Leszno: Jarek Hampel 10, Janusz Kolodziej 0, Piotr Pawlicki 15, Brady Kurtz 8+4, Emil Sayfutdinov 12, Bartosz Smektala 6+2, Dominik Kubera 5+1

Zielona Góra: Gregorz Zengota 9, Jacob Thorsell 7+1, Piotr Protasiewicz 2, Michael Jepsen Jensen 3, Patryk Dudek 9+2, Alex Zgradzinski 1, Sebastian Niedzwiedz 3

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here