Videó: Hatalmasat bukott Jason Doyle - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. április 9., hétfő

Videó: Hatalmasat bukott Jason Doyle

Nem kezdődött túl szerencsésen a szezon a regnáló világbajnok, Jason Doyle számára, aki vasárnap a lengyel extraliga nyitófordulóján esett hatalmasat Gorzówban. Az ausztrál az incidenst szerencsére sérülésmentesen megúszta. 
Jason Doyle a balestetet követően eszméletlenül fekszik a salakon. Fotó: Tomasz Jocz
Sportowefakty.pl
Véget ért a holtidény, s a beindult a gépezet nem csak hazánkban, hanem Lengyelországban is, hiszen a hétvégén elkezdődtek a lengyel ligás küzdelmek. Vasárnap délután a Stal Gorzów gárdája hazai pályán fogadta a KS Torun csapatát, melynek színeiben 2017 egyéni világbajnoka, Jason Doyle is starthoz állt. Az ausztrál számára nagyon balszerencsésen kezdődött az idény, hiszen az első futam startját követően az utolsó helyen haladt, majd a kijövőben belülről próbált bebújni a svéd Linus Sundström mellé, ám az előzés helyett, hatalmas bukás lett a vége.


Doyle percekig feküdt eszméletlenül a salakon, állapotáról semmit sem lehetett tudni, ám azt sejteni lehetett, hogy itt nagy a baj. A stadionban síri csend uralkodott, a versenyzőtársak arcára a döbbenet ült ki, míg a mentősök amint stabilizálták állapotát, egyből a kórházba szállították. A viadal természetesen folytatódott, s később szerencsére jó hírek érkeztek az ausztrál állapotáról. A KS Torun menedzsere, Jacek Fratczak megerősítette, hogy Doyle szerencsésen, agyrázkódással és eszméletvesztéssel, csonttörések nélkül megúszta az incidenst. Később a világbajnok közösségi oldalán is közzétette, hogy jól van, olyannyira, hogy az első hírek szerint a szombaton megrendezendő Torun - Wroclaw találkozón már motorra is ül.

A viadal egyébként izgalmas párharcokat hozott, aki meg szeretné nézni ide kattintva megteheti »

2018.04.09.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here