Teljessé vált a 47. Debrecen Nagydíj startlistája - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2022. augusztus 17., szerda

Teljessé vált a 47. Debrecen Nagydíj startlistája

Államalapításunk ünnepén immár 47. alkalommal rendezik meg a Debrecen Nagydíjat, amelynek startlistája a keddi nap folyamán teljessé vált. A kirakósból az utolsó négy versenyző neve hiányzott, melyet a Speedwolf Debrecen a Facebook oldalán tett közzé. Az összecsapás legnagyobb sztárja egyértelműen 2017 egyéni világbajnoka, Jason Doyle lesz, aki jelenleg a Grand Prix 9. helyén tartózkodik, s még sosem járt Magyarországon. Mellette érkezik több ex-GP menő is, úgy mint az 5x nagydíj győztes Niels-Kristian Iversen vagy a svéd Peter Ljung


Érkezik a Speedway of Nations összecsapáson Finnország húzóembereként remekül motorozó Timo Lahti, de itt lesz a lettek kiválósága, Oleg Mihailov is. Mellettük természetesen érkeznek olyan lengyel vaspapucsosok akik igen jól ismerik a gázvezeték utcai salakovált, úgy mint Jakub Jamróg vagy Pawel Miesiac, de jön az a Sebastian Szostak is, aki juniorként idén az ostrów ekstraligás csapatában bontogatta szárnyait. 

Itt lesz az áprilisi pünkösd kupa közönségkedvence, Celina Liebmann is, valamint régi ismerőseink közül a szlovén Nick Skórja és Matic Ivacic valamint az ukrán Marko Levishyn is, aki a közelmúltban szintén a Speedway of Nations-ön többek között Bartosz Zmarzlikot is megverte. Csehországból egyedüliként Petr Chlupac érkezik, aki szintén rendszeresen látogat hozzánk, s jelenleg az 5. helyet foglalja el a junior világbajnokság tabelláján. 

De, nem hiányozhatnak hazánk fiai sem. A mieink közül a Kovács Roland - Magosi Norbert - Fazekas Dennis hármas állhat a startszalag mögé a 47. Debrecen Nagydíjon. 

Az összecsapás augusztus 20-án 15:00-kor kezdődik. A felnőtt belépőjegyek a start egyenesbe 6000 forintba, míg a kanyarba és a starttal szembeni egyenesbe 5000 forintba kerülnek. Utóbbi "B-C" szektor esetén a belépés 14 éves kor alatt ingyenes. Jegyek elővételben a speedwolf.hu oldalán vásárolhatóak, a helyszínen a verseny napján 12:00-tól lehet belépőket váltani, s készpénzes és bankkártyás fizetési módra (2-es kassza) is lehetőség lesz. 

A startlista:
Jason DOYLE 🇦🇺
Timo LAHTI 🇫🇮
Peter LJUNG 🇸🇪
Niels Kristian IVERSEN 🇩🇰
Jakub JAMRÓG 🇵🇱
Pawel MIESIAC 🇵🇱
Sebastian SZOSTAK🇵🇱
Oleg MIHAILOV 🇱🇻
Nick SKORJA 🇸🇮
Matic IVACIC 🇸🇮
Marko LEVISHYN 🇺🇦
Petr CHLUPAC 🇨🇿
Celina LIEBMANN 🇩🇪
MAGOSI Norbert 🇭🇺
KOVÁCS Roland 🇭🇺
FAZEKAS Dennis 🇭🇺

Jegyárak
🟥 "A" SZEKTOR – NYUGATI START EGYENES - műanyag székes ülőhelyek, érkezési sorrend szerint - elővételben és a verseny napján is vásárolható belépőjegyek: 
Felnőtt jegy (14 éves kortól): 6.000,- forint 
Gyerek jegy (3-14 éves kor között): 2.000,- forint

🟦 "B - C" SZEKTOR – DÉLI KANYAR & KELETI EGYENES - beton talpfás helyek, érkezési sorrend szerint - elővételben és a verseny napján is vásárolható belépőjegyek:
Felnőtt jegy (14 éves kortól): 5.000,- forint 
Gyerek jegy (14 éves kor alatt): ingyenes (nem szükséges az online regisztráció)

🟫️ "VIP" SZEKTOR – START/CÉL VONALNÁL - műanyag székes ülőhelyek, érkezési sorrend szerint, korlátozott számban, VIP terasszal, depolátogatási lehetőséggel - Csak elővételben vásárolható! 
Felnőtt jegy: 20.000,- forint 
Gyerek jegy (3-14 éves kor között): 5.000,- forint 
A VIP jegy tartalmazza a depó látogatási lehetőséget (verseny előtt 14:30-tól 14:45-ig illetve az eredményhirdetés után) a VIP teraszon történő ingyenes üdítő, sör, fröccs és snack fogyasztást - viszont a stadionon belüli parkolást nem tartalmazza!

Online jegyértékesítés:
Az előzetes online jegyvásárlásra a fenti oldalon keresztül van lehetőség 2022. augusztus 20. (szombat) 12:00-ig!

Az online belépőjegyek karszalagra történő beváltása és a beléptetés, külön, gyorsított sávban történik, a főbejáratnál lévő, 1-es számú pénztárnál, a verseny napján 12:00 órától folyamatosan!

Helyszíni jegyvásárlás:
A verseny napján 12:00-tól, 2-3-4-5-6-7 számúi helyi pénztárban.

💵 FIZETÉSI MÓD: 
Készpénzes fizetési mód: 2-3-4-5-6-7 számú pénztárakban! 
Bankkártyás fizetési mód: csak az 2-es számú pénztárban! 🆕

📰 MŰSORFÜZET: 
INGYENES, a verseny napján átvehető, A5 méretű, 32 oldalas, színes kiadvány.

Forrás: Speedwolf Debrecen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here