Jégmotoros hétvége volt hazánkban! - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. január 24., kedd

Jégmotoros hétvége volt hazánkban!

Az elmúlt hétvégén országunk két különböző településén is felzúgtak a szöges gumival szerelt vasparipák, hiszen Szegeden és Tószegen is jégre szálltak a vállalkozó kedvű motorosok.
Mészáros László a bicskei forgatáson. Fotó: Facebook
Mint arról korábban beszámoltunk legutóbb Algyőn jégmotorztak, s az eseményről egy kreatív kisvideó is készült, rengeteg drónfelvelvétellel. Ezúttal Algyő helyett Szegeden szálltak egy befagyott tó felületére a dél-alföldi motorosk, akik szombaton és vasárnap is nagy elszántsággal rótták a köröket. A hétvégi motorozásról egy rövid belső kamerás videó is készült, amelyet most Önök is megtekinthetnek.


Mészáros László és csapata az elmúlt hét folyamán kétszer is jégre merészkedett, hiszen csütörtökön Bicskén egy forgatáson vett részt, ahol Valenta Balázs gyorsasági motorjával, míg "A magányos farkas" átalkított salakmotorjával aprította a bicskei tó jegét. Mészárosék a hétvégén is motorra pattantak, ezúttal Tószegen, ahol négy vasparipával, páros motorozást bemutatva szelték a köröket. Az előzetes tervek szerint amennyiben az időjárás is kegyes lesz a jégmotorozáshoz, úgy szombaton ismét motorra ülnek Tószegen. 
Egy fotó a tószegi motorozásról. Fotó: Facebook

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here