Videó: Látványos felvételek a bajnoki nyitányról! - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. április 16., vasárnap

Videó: Látványos felvételek a bajnoki nyitányról!

Mint arról korábban beszámoltunk szombaton a Nagyhalász Speedway Ringen rendezték a nemzetközi, egyéni, magyar bajnokság első fordulóját. Az összecsapást Magosi Norbert nyerte Tabaka József valamint Ronny Weis előtt. A viadalról készült egy több mint hét perces összefoglaló videó, melyet most Önök is megtekinthetnek.
Benkő Roland bukása. Fotó: Szilágyi Péter
A videóban az összecsapás összes bukása helyet kapott. A verseny 2. futamában Fazekas Dennis egy szép előzést követően a második helyen motorozott, amikor vasparipája megbokrosodott alatta, ám a fiatal tehetség szépen mentve a helyzetet mindössze egy elcsúszással megúszta (2:02). 4 perc 13 másodpercnél látható az a jelenet, ami megfosztotta Magosi Norbertet a maximumtól, hisz első helyen motorhiba miatt kiállni kényszerült.

Karcagi László a 9. futamban csúszott el, ám a vezetőbíró mind a négy versenyzővel újraindította a futamot. (1:19). Benkő Roland súlyos sérüléssel végződő bukása a felvétel végén, 6 perc 35 másodpercnél látható. A Debrecen Speedway SE színeiben induló vaspapucsost nem szállította el a mentő a pályáról, ám a későbbi kórházi vizsgálatok alapján csukló valamint medencecsonttörést szenvedett.

A mindent eldöntő döntőben szintén hatalmas bukás történt, melynek szenvedő alanya Patrik Búri volt (6:45.) A felvétel a pályán belülről készült, ám az incidens így is tisztán kivehető. Búri saját lábán hagyta el a pályát, ám végül az orvos nem engedte starthoz állni az újraindításban. A megismételt futamot start-cél győzelemmel Magosi Norbert nyerte, aki így 13 ponttal tartózkodik az összetett tabella élén.

A hivatalos összetett tabella állása ide kattintva megtekinthető »


A videóért köszönet SimiVideo-nak! 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here