Benkő Roland és Kovács Roland a lengyel 2. ligában - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2017. november 26., vasárnap

Benkő Roland és Kovács Roland a lengyel 2. ligában

A közelmúltban nyilvánosságra hozták mindhárom lengyel ligás osztály, az Ekstraliga, az 1. liga valamint a 2. liga hivatalos csapatösszeállításait. A kereteket böngészve két magyar vaspapucsos nevére bukkantunk: Benkő Rolandéra és Kovács Rolandéra, akik a lengyel másodosztályban szereplő KSM Krosno csapatához igazoltak.

Benkő Roland és Kovács Roland a Gyulán megrendezett magyar csapatbajnokság záró fordulóján. Fotó: Szilágyi Péter

Benkő Roland 2017-ben érvényes lengyel ligás szerződéssel rendelkezett, s a Kolejarz Rawicz színeiben két versenyen startszalag mögé is állhatott a 2. ligában. A két viadalon 5 futamot teljesített, pontátlaga 1 pont/futam és 2 pont/verseny lett.

A KSM Krosno gárdája az elmúlt szezonban nem teljesített túl jól, hiszen a hét csapatra redukálódott osztályban az ötödik helyen végeztek. 12 verseny alatt négyszer nyertek, egyszer döntetleneztek és hétszer vereséget szenvedtek így 11 pontot gyűjtöttek.

A dél-lengyelországi egyesület minden bizonnyal javítani szeretne idei helyezésén így a magyar versenyzők mellett leigazoltak négy lengyel versenyzőt: Marcin Rempalát, Stanislaw Burzát, Mariusz Frielejt valamint Mariusz Puszakowskit. Emellett két dán vaspapucsos Patrick Hansen, Mikkel B. Andersen, egy német Tobias Busch valamint egy orosz Ilja Czalow és egy brit motoros, Lewis Kerr neve szerepel a keretben.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here