Magosi és Benkő nélkül indul a magyar bajnokság - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. április 7., vasárnap

Magosi és Benkő nélkül indul a magyar bajnokság

Már nem kell sokat várnunk az idei év első hazai összecsapására, hiszen április 13-án szombaton 14:30-től a Nagyhalász Speedway Ringen rendezik a nemzetközi egyéni magyar bajnokság nyitófordulóját. A verseny startlistája teljes, ám azon sem a regnáló magyar bajnok, Magosi Norbert, sem a tavalyi ezüstérmes, Benkő Roland nem szerepel. 
Ezúttal elmarad a csata Benkő és Magosi között. Foto: Szilágyi Péter
A Salak Szakág idei második hírlevelében tájékoztatta az érdeklődőket, szurkolókat, hogy Magosi Norbert elhagyta a MAMS-ot, s az idei évben szlovák licenccel áll starthoz. A regnáló magyar bajnokhoz hasonlóan Benkő Roland is elhagyta a szakágat, ő szlovén színekben húzza idén a gázt.

A nyitóforduló startlistája időközben teljes lett, hiszen a vasadi és a nagyhalászi alakulat után a debreceni SpeedWolf is megnevezte indulóit. Cívisvárosi színeket így Kovács Roland mellett a lengyel Stanislaw Burza, az argentin, Facundo Albin, az ukrán Marko Levisin valamint a szintén lengyel Hubert Legowik fogja képviselni.


A nagyhalászi színekben Bárány Márk és Fazekas Dennis mellett három külföldi motoros fogja húzni a gázt. Az ukrán Andrij Kobrin és a bolgár Milen Manev magyar licensszel indul, míg Stanislaw Melnychuk ukránnal vág neki a viadalnak. A vasadi színeket csak külföldiek alkotják: a szlovák Jan Michalik, David Pacalaj és Michal Tomka, az ukrán Andrij Rozialuk és a cseh Petr Chlupac.

A három klub által delegált tizenöt versenyzőhöz a tizenhatodikat a Szakági Tanács jelölte ki, aki nem lesz más, mint a cseh Josef Franc.

A bajnoki nyitány április 13-án szombaton 14:30-kor veszi kezdetét a Nagyhalász Speedway Ringen, melyre a belépők egységesen 3000 forintért válthatok, míg 14 éves korig a belépés díjtalan.

Startlista:
- Kovács Roland
- Fazekas Dennis
- Bárány Márk
- Stanislaw Burza (lengyel)
- Facundo Albin (argentin)
- Marko Levisin (ukrán)
- Hubert Legowik (lengyel)
- Andrij Kobrin (ukrán, magyar licenccel)
- Milen Manev (bolgár, magyar licenccel)
- Stanislaw Melnychuk (ukrán)
- Jan Michalik (szlovák)
- David Pacalaj (szlovák)
- Michal Tomka (szlovák)
- Andrij Rozialuk (ukrán)
- Petr Chlupac (cseh)
- Josef Franc (cseh)

Forrás: Hajdú Online

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here