Elmarad a 44. Debrecen Nagydíj! - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. augusztus 16., péntek

Elmarad a 44. Debrecen Nagydíj!

A SpeedWolf Debrecen közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt, miszerint elmarad az augusztus 20-ai Debrecen Nagydíj. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a szervezők álláspontját. 
Foto: Szilágyi Péter

"Tisztelt Szurkolók!

Nehéz döntést kellett meghoznunk, de a kialakult helyzetben nem tudtunk másként dönteni, minthogy elhalasztjuk az augusztus 20-ai Debrecen Nagydíjat.

Nálunk jobban senki sem akarja, hogy Debrecenben újra működő pálya és salakmotorverseny legyen. Éppen ezért olyan létesítményt és olyan versenyt akarunk, ami méltó a debreceni salakmotorozás múltjához, illetve a lehető legbiztonságosabb a versenyzők számára. Sajnos ezt jelenleg még nem tudjuk biztosítani. A késői beszállítások miatt a tervezettnél később készül el a pálya, s azok a motoros teszteléseket, amelyek elengedhetetlenek egy új pálya esetében, augusztus 20-áig nem tudjuk megtartani. A tesztelések nélkül nem tudjuk garantálni a versenyzők testi épségét, ezért azt a nagyon nehéz és felelős döntést hoztunk, hogy elhalasztjuk a Debrecen Nagydíjat egy későbbi időpontra, melyről természetesen tájékoztatjuk a közönséget.

Bízva a sportszerető salakos szurkolók megértésében,

üdvözlettel:
Speedwolf Team"


1 megjegyzés:

  1. Azt hiszem valóban ebben az esetben a versenyzők biztonsága a fő cél,majd később is lehet csinálni egy pálya alatt!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here