Teljessé vált a Motor Lublin 2020-as kerete - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. november 3., vasárnap

Teljessé vált a Motor Lublin 2020-as kerete

November elsejével elkezdődött a lengyel liga átigazolási időszaka. A PGE Ekstraligában szereplő Speed Car Motor Lublin nem sokáig váratta szurkolóit, pénteken a teljes csapatot leleplezték. 
Michelsen, regnáló Európa-bajnokként marad Lublinban. Fotó: Szilágyi Péter
Ahogyan az lenni szokott szeptemberben véget érnek a lengyel liga küzdelmei, októberben tárgyalásokat folytatnak, míg novemberben megnyílik az átigazolási időszak. Ekkor történnek a bejelentések a jövő évi ligacsapatok összetételével kapcsolatban, ám úgy tűnik, az idei holtszezonban nem kell nagy meglepetésekre számítani a PGE Ekstraligában.

Ami a legfelsőbb osztályt érinti, az a Speed Car Motor Lublin friss igazolásai. A lublini alakulat 2019-ben újoncként hatodik helyen zárt, s hazai pályán többször meglepte ellenfeleit. A kecskék az Ekstraligában maradtak, s céljuk csapatuk megerősítése. Ennek érdekében sikerült megszerezniük a Wlókniarz Czestochowából Matej Zagart valamint a Betard Sparta Wrocławból Jakub Jamrógot, aki talán a legkeresettebb lengyel motoros a piacon. A két vaspapucsos a visszavonult Andreas Jonssont valamint Dawid Lampartot váltja a keretben.

A lubliniak így nem kicsit erősítettek, hiszen Zagar a világ élvonalába tartozik, míg Jamrógnak voltak megvillanásai a wroclawi színekben. Mellettük megmaradt a csapatban Grigorij Laguta, Mikkel Michelsen, Pawel Miesiac és Grzegorz Zengota is. Juniorfronton sem változott a gárda, így Wiktor Lamparttal és Wiktor Trofimovval szállnak harcba, míg 8/16-os tartalékként Oskar Bober lesz bevethető, aki a másodligás Pilából tért haza Lublinba.

Lublin 2020-as kerete: 
- Oskar Bober
- Jakub Jamróg
- Grigorij Laguta
- Mikkel Michelsen
- Pawel Miesiac
- Matej Zagar
- Grzegorz Zengota

Juniorok: 
- Wiktor Lampart
- Wiktor Trofimow
- Kacper Gosik
- Wiktor Firmuga
- Maksymilian Śledź
- Jakub Szpytma
- Jakub Banucha

Forrás: Sportowefakty.pl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here