Hancock szorgosan készül az idei szezonra - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. január 15., szerda

Hancock szorgosan készül az idei szezonra

Greg Hancock rendszeresen ül motorra a napfényes Kaliforniában, ahol a 2020-as szezonra készül. Felesége, Jennie továbbra is a mellrák ellen küzd, ám a közösségi médiában megjelent üzenetei pozitívak. 
Greg Hancock az amerikai tréningen. Foto: Instagram
Az idei év nagy kérdése, hogy valóban visszatér e a 49 esztendős, 4x amerikai világbajnok, Greg Hancock? És ha igen, milyen formában, lesz e esélye újra felvenni a harcot a világ legjobbjaival? Mindenesetre Hancock szerződést kötött a PGE Ekstraligába feljutó Row Rybnik gárdájával, ám a pénzügyi garanciákat nem tartalmazó kontraktus egyáltalán nem garantálja azt, hogy idén starthoz áll a cápák színeiben.

Hancock rendszeresen motorozik hazájában, a napfényes Kaliforniában, melyről előszeretettel posztol a közösségi média felületeire. Többnyire két kisfiával, Wilburral és Karllal húzza a gázt, s mentorként tanácsokkal látja el az amerikaiak egyik legnagyobb tehetségét, Luke Beckert.


Az amerikainak mindenképp készülnie kell az idei szezonra, hiszen az elmúlt szezonban egyetlen európai versenyen sem állt startszalag mögé, míg idén az Ekstraligás szerződés mellett állandó szabadkártyát kapott a Speedway Grand Prix-re.

Visszatérése azonban nagyban függ felesége, Jennie egészségügyi állapotától, aki továbbra is a mellrák ellen küzd. A svéd hölgy aktívan posztol Instagramjára napi rutinjáról, kezeléseiről valamint egészségi állapotának javulásáról. Itt osztotta meg azt is, hogy készen áll az újabb kihívásra, s látja a fény az alagút végén.

Hírek – Eredmények – Érdekességek ~> Csatlakozz a Salakpor hivatalos Facebook csoportjához, ahol élményeidet, beszámolóidat és tapasztalataidat is megoszthatod.

Forrás: Sportowefakty.pl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here