Rekord! 5 órán belül elkeltek a wrocławi GP jegyei - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. február 7., péntek

Rekord! 5 órán belül elkeltek a wrocławi GP jegyei

A Grand Prix-k történetének leggyorsabb jegyeladása történt kedden, amikor kevesebb, mint 5 óra alatt elfogyott az összes jegy az augusztusi wrocławi nagydíjra. 
Óriási érdeklődés volt a jegyek iránt. Fotó: Szilágyi Péter – Minden jog fenntartva!
Az elmúlt évben minden idők egyik, ha nem a legjobb nagydíját produkálta a Wrocławban megrendezett Lengyel Nagydíj. Az előzésekben gazdag, izgalmas összecsapás végén pedig nem más, mint a későbbi világbajnok, Bartosz Zmarzlik örülhetett. Az érdeklődés már akkor is hatalmas volt, így 2019-ben 26 óra alatt adták el az összes jegyet.

Ezt a rekordot döntötték meg idén, s kevesebb, mint 5 óra kellett ahhoz, hogy a rendelkezésre álló 9000 jegyet értékesítsék. Az elmúlt években felújított Olimpiai Stadion kapacitása 13500 fő, ám a wrocławi klub kedvezett a bérlettel rendelkező fanatikusoknak, akik már január 30-ától lefoglalhatták helyüket.

Ez a döntés hatalmas felháborodást kötött ki nem csak más városokból származó szurkolók, de a helyi fanatikusok közt is, akik nem fair lépésnek tartották ezt a klub részéről. Ami pedig az jegyárakat illeti, a wrocławiak igen borsos árakat szabtak, így a legolcsóbb szektor 100 zlotyiba került, míg a főtribün legolcsóbb(!) ülőhelyét 229 zlotyiért értékesítették.

Zmarzlik világbajnoki aranyérme lehet, hogy meghozta az áttörést a lengyel piacon, már ami a Grand Prix-kat illeti, hiszen a rekordgyors wrocławi „sold-out” mellett időközben a varsói nagydíjra is elfogyott mind az 55 ezer jegy.

Ti mentek valamilyen Grand Prix-ra idén? Várjuk a kommenteket a Facebookon!


1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here