Nicki Pedersen koronavírusos! - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 31., kedd

Nicki Pedersen koronavírusos!

A háromszoros egyéni világbajnok, Nicki Pedersen hivatalos közösségi oldalán erősítette meg a hírt, hogy koronavírus tesztje pozitív lett. 
Nicki Pedersen (középen) a gdanski PGE IMME versenyen. Jobb oldalon párja, Natascha.
Foto: Szilágyi Péter - Minden jog fenntartva!
A 42 esztendős salakmotoros kedden egyike lett annak a több mint 2800 dánnak, akiknek pozitív lett a koronavírus tesztje. Pedersennek nem voltak komolyabb tünetei, s a kialakult helyzet ellenére a közérzete sem rossz.

A dán vaspapucsos nem olyan túl rég Angliában járt, ahol még edzett is, majd az onnan hazatérve jelentek meg az első tünetek nála. Elkezdett köhögni, fejfájása volt, nagyon fáradtnak érezte magát és testszerte fájdalmai voltak. Másnap egész nap hasmenése, míg néhány napig enyhe láza volt.

„Jól érzem magam, nem vagyok ideges, mindössze egy influenza tüneteit éreztem, semmilyen problémám nem volt a légzéssel.”

Hétfőn elvégezték rajta a tesztet, melynek pozitív eredményét kedden tudta meg a kórháztól.

„Most már jobban érzem magam, úgy gondolom, túl vagyok a nehezén. – magyarázta Pedersen, aki a tünetek megjelenése óta nem találkozott gyermekeivel, Mikkellel és Mikkelinevel.

Másrészt ideges, amiatt, hogy partnere Anna Natascha Öhlin valamint az ő lánya, Liva is fertőzöttek lehetnek.

„Őket nem tesztelték, de mindketten a betegség tüneteit kezdik mutatni, így szinte biztos vagyok benne, hogy ők is fertőzöttek.” – zárta sorait Pedersen, aki már nagyon várja a szezon kezdetét.

A Salakpor nevében mielőbbi jobbulást kívánok Nicki Pedersennek! Get Well Soon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here