Szinte teljes a debreceni közös bajnokság startlistája - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2021. május 26., szerda

Szinte teljes a debreceni közös bajnokság startlistája

A nagyhalászi U19-es Európa-bajnokit követően, szombaton Debrecenben folytatódik a honi salakmotoros szezon, ahol 15:00-tól rendezik a szlovén-szlovák-magyar egyéni közös bajnokság nyitófordulóját. Az összecsapásra mindhárom nemzet 5-5 vaspapucsost delegál, míg a tizenhatodikat a szervezők nevezik meg. Az AMD Krsko Facebook oldalára került fel a szombati futamtábla, mely alapján a startlista szinte teljes, ám azon (egyelőre?) sem Magosi Norbert, sem Fazekas Dennis neve nem szerepel. 
 
A startlista alapján hazánkat Kovács Roland, Bárány Márk, Üveges Szabolcs, Füzesi Richárd valamint a MAMS licenccel induló bolgár, Milen Manev ötös fogja képviselni az összecsapáson. Jelenleg egy hely kiadó még a 16 fős mezőnyben, akit vélhetően a szervezők fognak megnevezni, hiszen mindhárom nemzet megnevezte öt indulóját. 
 
Startlista:
1. Denis Stojs 🇸🇮
2. Miran Praznik 🇸🇮
3. Matic Ivacic 🇸🇮
4. Jan Mihalik 🇸🇰
5. Üveges Szabolcs 🇭🇺
6. Andrei Popa 🇸🇰
7. Kovács Roland 🇭🇺
8. Nick Skorja 🇸🇮
9. Füzesi Richárd 🇭🇺
10. Jakub Valkovic 🇸🇰
11. Anze Grmek 🇸🇮
12. -
13. Ratislav Cifersky 🇸🇰
14. Bárány Márk 🇭🇺
15.  Ondrej Smetana 🇸🇰
16. Milen Manev 🇭🇺

A viadal május 29-én szombaton 15:00-kor veszi kezdetét, melyre a belépők kizárólag a verseny napján válthatóak, május 29-én, 10:00 órától a főbejáratnál lévő pénztárakban. Fontos megjegyezni, hogy
kizárólag készpénzes fizetési módra van lehetőség. 
 
A jegyek szektoronként eltérően alakulnak: az A szektorba vagyis a start/cél egyenesnél található műanyagszékes lelátóra felnőtteknek 3000 HUF, 3-14 éves kor között 1000 HUF. A "B és C" szektorokba, vagyis az első kanyar és a starttal szembeni egyenes betontalpfás lelátójára a jegyek felnőtteknek 2500HUF, gyermekeknek pedig 14 éves korig ingyenes.

Belépés kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló mobil applikáció segítségével illetve a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával lehetséges.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here