Elmaradt az edzés Varsóban - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2015. április 17., péntek

Elmaradt az edzés Varsóban

Ma délután a sorsolást követően rendezték volna a szezonnyitó GP hivatalos edzését, ám a pálya állapota miatt ez elmaradt. Mindössze két skandináv versenyző a háromszoros dán világbajnok Nicki Pedersen és az újonc svéd bajnok Tomas H. Jonasson vette birtokba a nemzeti stadion épített pályáját. Pár kör megtétele után konzultáltak a többiekkel, akik úgy döntöttek nem vesznek részt az idénynyitó tréningen.

Az „edzést” követően Jonasson az alábbiakat nyilatkozta:
Tény, hogy egy versenyző önmagában még el tud rajta motorozni, de négy pilóta számára nagyon veszélyes lenne az adott körülmények között.


Ole Olsen és csapata számára hosszú éjszaka vár, hiszen szinte újra kell építeniük a pálya felületét. Ez már nem az első ilyen eset, hiszen tavaly a cardiffi GP edzésre is elmaradt, és az éjszaka folyamán varázsolták motorozhatóvá az ovált a másnapi versenyre. Reméljük ez esetben is így lesz, és egy remek szezonnyitó viadalt láthatunk holnap este.

A verseny hivatalos edzése holnap reggel 9 órától lesz megtartva, míg a verseny az eredeti időpontban este 7 órakor kezdődik. A viadalt a sport 2 felvételről közvetíti 22 órai kezdettel. 

forrás: speedwaygp.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here