Dan Bewley szinte hibátlan teljesítménnyel Dél-Ausztrália bajnoka - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. december 8., vasárnap

Dan Bewley szinte hibátlan teljesítménnyel Dél-Ausztrália bajnoka

Szombaton nem csak a New South Walesi állam bajnokságot bonyolították le, hanem a dél-ausztrál bajnokságot is, melynek Gillman adott otthont. A viadalon a brit, Dan Bewley győzött, aki mindössze egy pontot vesztett. 
Bewley (kékben) igen jol szerepel az idei ausztrál versenyeken. Foto: Judy Mackay - SpeedwayNews.pl
Az ausztrál motorosokon kívül négy európai versenyző: Dan Bewley, Kyle Bickley, Tom Brennan és Bern Ernst is startszalag mögé áll a szombaton Gillmanban megrendezett Dél-Ausztráliai bajnokságon. Közülük előbbinek, Dan Bewleynek sikerült a legjobban az összecsapás, aki az alapszakasz során egy pontot hullajtva, majd az ’A’ döntőt megnyerve lett Dél-Ausztrália bajnoka.

A dobogó második fokára Zane Keleher állhatott fel, aki 11 pontjával a B döntőbe került, ám ott nyert, s így az ’A’ döntőben is indulhatott. A harmadik helyen Justin Sedgmen végzett, míg a nagydöntő negyedik helyezettje, Robert Medson lett.

Bewley mellett a többi európai motoros a mezőny hátsó felében végzett, hiszen a két brit, Bickley és Brennan 8-8 pontot gyűjtve a nyolcadik és kilencedik zártak, míg a német Ernst 4 ponttal a 12. helyen végzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here