Ismerjük a Nemzetek Párharcának új dátumait - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. április 10., péntek

Ismerjük a Nemzetek Párharcának új dátumait

A Nemzetközi Motorsport Szövetség (FIM) valamint a Grand Prix és a Speedway of Nations promóciós jogaival rendelkező BSI Speedway a tegnapi napon tette közzé a Nemzetek Párharcának idei lehetséges versenynaptárát. 
Maciej Janowski - Fotó: Szilágyi Péter
Minden jog fenntartva!
Ahogyan arról korábban beszámoltam a szezonnyitó varsói Lengyel Nagydíj mellett elhalasztották a Speedway of Nations, azaz a Nemzetek Párharcának mindkét elődöntőjét illetve a Manchesterben megrendezendő döntőjét is.

A tegnapi napon, a SpeedwayGP oldalán hivatalos formában is megjelent a viadalok lebonyolításának lehetséges menetrendje, mely dátumokat az érintett országok egészségügyi irányelveit figyelembe véve jelölt ki a FIM és a BSI Speedway.

Az első elődöntőt Landshutban rendezték volna meg, ám a német összecsapás biztosan elmarad, hiszen az új menetrend szerint mindkét elődöntőt a lettországi Daugavpilsban bonyolítják le szeptember 25-én (pénteken) és 26-án (szombaton). A lett helyszín eredetileg csak a 2. elődöntő házigazdája lett volna. 


A finálé helyszíne nem változott, így a manchesteri National Speedway Stadium láthatja vendégül a világ legjobb párosait egy kétnapos döntő keretein belül, ám egészen későn, október 24-én és 25-én.

Aki jegyet váltott a landshuti elődöntőre, azok a vásárláskor használt bankkártyájukra kapják vissza a jegy árát. A daugavpilsi valamint a manchesteri viadalokra váltott jegyek természetesen érvényesek az új időpontokra is.

Elődöntők: 2020. szeptember 25. (péntek) 18:00 (CET) – Daugavpils, Lettország
2020. szeptember 26. (szombat) 16:30 (CET) – Daugavpils, Lettország

Döntők: 2020. október 24. (szombat) 16:30 (CET) – Manchester, Nagy-Britannia
2020. október 25. (vasárnap) 16:30 (CET) – Manchester, Nagy-Britannia

Forrás: SpeedwayGP.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here