Ismerjük a jövő évi Grand Prix versenynaptárját - Salakpor

Friss hírek

Home Top Ad

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. november 3., vasárnap

Ismerjük a jövő évi Grand Prix versenynaptárját

Ma délelőtt bejelentették az egyéni világbajnoki széria 2020-as kalendáriumát. Új versenyhelyszínként Togliatti fog debütálni, ahol a történelem során először Orosz Nagydíjat rendeznek. 
Emil Sayfutdinov a wroclawi GP edzésén. Fotó: Szilágyi Péter
A Speedway of Nations, azaz a Nemzetek Párharcának két napos döntőjét követően jövőre Grand Prix fordulót rendezhetnek az oroszországi Togliattiban. A viadal a történelem első Orosz Nagydíja lesz, ahol Emil Sayfutdinovnak és Artem Lagutának drukkolhatnak az orosz szurkolók.

Togliatti a magyar szurkolók körében népszerű Krskot váltja fel, míg a további kilenc helyszín változatlan marad. Lengyelországban továbbra is három GP lesz: Varsóban, Wroclawban és Torunban míg Svédországban kétszer is összecsapnak a világ legjobbjai: először Hallstavikban majd Malillában. 



A lengyel és a svéd helyszínek mellé csatlakozik Togliatti, a német Teterow, a cseh Prága, a brit Cardiff valamint a dán Vojens. A helyszíneket már jól ismerhetjük, hiszen többek között az idei évben is láthattunk itt nagydíjakat.

Ami talán negatívum az az, hogy ezúttal sem lesz Európán kívüli helyszín így ausztrál vagy új-zélandi nagydíj, s ráadásul a lettek sem kaptak Grand Prix-t.

Nektek hogyan tetszik a jövő évi versenynaptár? Várjuk észrevételeiteket Facebookon.

1 megjegyzés:

  1. Csalodás nemtudnak új helyszineket keresni.Szinte mindig úgyan az évröl évre.A fordulók számát sem tudják növelni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here